Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за маслото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега като си купил колата преди 2-3 месеца и незнаеш какви са му буквичките на твоето масло, ти сменял ли си го въобще и знаеш ли кога му е била последната смяна ?
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '98

Comment

Колега, караш с масло, което не знаеш какво е, от кога е и на колко км е, така ли? Ако е така, по добре го смени, остави т'ва доливане, тези коли си искат хубаво масло и редовна смяна. За смяна на ремъци и ролки няма да те питам...
      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
        Колега, караш с масло, което не знаеш какво е, от кога е и на колко км е, така ли? Ако е така, по добре го смени, остави т'ва доливане, тези коли си искат хубаво масло и редовна смяна. За смяна на ремъци и ролки няма да те питам...
        Колата беше бартеросата в една автокъща, и се видях със собственика , който много си я поддържаше то си личеше , но искаше просто друга кола и си купи някакъв джип , и ми хареса алфата и я взех ,,,, тааа говориих с него и казаа ,че преди седмица го е сменил маслото и е на 100 км и че преди 10 000 км е сменял ангренажи и филтри ... Не изглежда на човек , който ще ме лъже и му се доверих

Comment

Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
          Колата беше бартеросата в една автокъща, и се видях със собственика , който много си я поддържаше то си личеше , но искаше просто друга кола и си купи някакъв джип , и ми хареса алфата и я взех ,,,, тааа говориих с него и казаа ,че преди седмица го е сменил маслото и е на 100 км и че преди 10 000 км е сменял ангренажи и филтри ... Не изглежда на човек , който ще ме лъже и му се доверих
          ......и аз съм 100% като снимката от аватара ми,вярвай ми....
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

колега лично аз бих те посъветвал да не се занимаваш със доливане а караи и при парва вазможност си я обслужи лично ти за да можеш спокоино да изпитваш удоволствието да караш алфа но така мисля аз а ти както прецениш всеки има право на собствен избор и честито щом я имаш от скоро.
            1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
              За съжаление на такива приказки не може да се вярва, освен ако не познаваш човека лично. Тва с "изглежда много печен", да не ти направи много проблеми после
              Аз не бих разчитал, имайки предвид и капризния на масло мотор, който по принцип си е TS. Тъй че според мен тези обсъждания тук са абсолютно излишни...
              Тва което трябва да направиш е да обслужиш мотора - смяна на маслото с хубаво и смяна на ремъци и ролки, като се абстрахирай от всякакви такива мисли... сменено ли е, не е ли и т.н.

Тва дет се вика се е наложило като правило .. като вземеш нова (втора употреба) кола, тва е първото дето трябва да се направи

Айде успех и много безаварийни!
              Lancia Delta 1.6 i.e - ex
              Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Working...
              X